Humare Sir Pe Hai Shyam Dhani Ko Hath Ringtone | म्हारे सर पे है श्याम धनी को हाथ रिंगटोन

संजू शर्मा (Sanju Sharma) द्वारा गाए गए “म्हारे सर पे है श्याम धनी को हाथ (Humare Sir Pe Hai Shyam Dhani Ko Hath)” रिंगटोन, MP3, वीडियो, हिंदी, और अंग्रेजी लिरिकस डाउनलोड करें।

Download Ringtone Download MP3 Bhajan

Humare Sir Pe Hai Shyam Dhani Ko Hath Ringtone Bhajan Video

Producer/SingerSanju Sharma
SongMhare Sir Par Hai Babaji Ro Hath
MusicDeepak Gupta
Lyrics Traditional
Bhajan SourceClick here

म्हारे सर पे है श्याम धनी को हाथ भजन लिरिक्स हिंदी में

म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी

जै कोई म्हारे श्याम धनि नै साँचे मन से ध्यावे
काल कपाल भी साँवरिये के भगतां से घबरावे
जै कोई पकड़्यो है बाबा जी रो हाँथ
बीको तो कोई काई करसी

म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी

जो आंपे बिस्वास करे वो खूंटी तान के सोवे
बठे प्रवेश करे ना कोई बाल ना बांको होवे
जाके मन में नहीं है विस्वास
बांको तो बाबो काई करसी

म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी

कलयुग को यो देव बड़ो, दुनिया में नाम कमायो
जद जद भीड़ पड़ी भगतां पर, दौड्यो दौड्यो आयो
यो तो घट घट की जाने सारी बात
कोई तो म्हारो काई करसी

म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी

Humare Sir Pe Hai Shyam Dhani Ko Hath Ringtone Bhajan Lyrics in English

mhaare sir par hai baaba jee ro haanth
koee to mhaaro kaee karasee

jai koee mhaare shyaam dhani nai saanche man se dhyaave
kaal kapaal bhee saanvariye ke bhagataan se ghabaraave
jai koee pakadyo hai baaba jee ro haanth
beeko to koee kaee karasee

mhaare sir par hai baaba jee ro haanth
koee to mhaaro kaee karasee

jo aampe bisvaas kare vo khoontee taan ke sove
bathe pravesh kare na koee baal na baanko hove
jaake man mein nahin hai visvaas
baanko to baabo kaee karasee

हमें उम्मीद है कि आपको यह पोस्ट “Humare Sir Pe Hai Shyam Dhani Ko Hath Ringtone+ Video पसंद आई होगी, कृपया टिप्पणी छोड़ें और अपने दोस्तों के साथ साझा करें

Click here to listen and download more ringtones like this.

Listen and download Humare Sir Pe Hai Shyam Dhani Ko Hath Ringtone | म्हारे सर पे है श्याम धनी को हाथ रिंगटोन

More Khatu Shyam Ringtones

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.